Ştiri

„Cele mai exquisite“: În interiorul bufetului incredibil de 120 de dolari din Dubai

„Cele mai exquisite“: În interiorul bufetului incredibil de 120 de dolari din Dubai. Dubaiul este cunoscut pentru opulența sa și nu există o dovadă mai bună a misiunii celebrului loc turistic de a face totul mai mare și mai bun decât acest bufet hotelier. În interiorul Atlantis The Royal – un hotel pentru care Beyonce a fost plătită, conform rapoartelor, cu 35 milioane de dolari pentru a performa la deschiderea sa grandioasă anul trecut – se află Gastronomy. Acesta este promovat ca „cea mai excepțională sală de mese din lume” și, deși este greu de stabilit fără a vizita fiecare bufet din lume, aș fi înclinat să cred. Un mic dejun aici este inclus pentru oaspeții care stau la hotel. Pentru alți vizitatori, costul este de aproximativ 120 de dolari (295 AED). Pe o agendă plină de activități pentru a experimenta cele două stațiuni Atlantis, ce se întind pe aproximativ 63 de hectare în doar trei zile, două ore programate la un bufet pentru mic dejun păreau exagerate – până când am intrat. O tură introductivă este primul semn că trebuie să fie ușor să fii copleșit de alegere. Există o brutărie cu pâine proaspătă și zeci de produse de patiserie diferite, o delicatese cu o selecție extinsă de brânzeturi gourmet și carne afumată, și o secțiune numită “The Orchard”, inspirată de ideea că producția este artă. Gastronomy este o sală grandioasă de mese cu multe stații de gătit live, inclusiv o brutărie întreagă. Fiecare stație de gătit live este supravegheată de cel puțin un bucătar. Unul dintre cele mai populare preparate, ouăle benedict, sunt servite conform preferințelor oaspeților – cu opțiunea de piept de curcan, pulpă de vițel sau somon atlant. Exista o stație dedicată gastronomiei din India și Asia de Sud-Est, o pizzerie și un bar de cafea cu prăjitorie proprie. Secțiunea de dulciuri are o gelaterie, un bar cu dulciuri și ciocolată topită. Oaspeții pot avea cât mai multe arome doresc. Așa cum se întâmplă în orice bufet obișnuit, oaspeții își aleg singuri mâncarea de la fiecare stație. Dar ei sunt de asemenea așezați la o masă specifică și li se atribuie un chelner care le va reumple băuturile și le va înnoi tacâmurile. Mesele aproape de feronerie au o vedere incredibilă asupra Palm Jumeirah din Dubai. Într-o stațiune cunoscută ca un paradis pentru gurmanzi, ce prezintă restaurante Michelin și celebre, știi că bufetul este bun atunci când toți angajații pe care îi întâlnești laudă de asemenea calitatea lui. Este de remarcat faptul că bufetul reușește să se descurce surprinzător de bine cu alergiile și cerințele dietetice, fiecare preparat fiind etichetat clar. Gastronomy oferă opțiuni fără gluten, fără nuci, vegetariene și vegane, inclusiv croissante fără gluten și brânzeturi vegane.