Ştiri

Cum a disrupt fondatorul antreprenor al Everbowl modelul de creștere al restaurantelor

Jeff Fenster este exemplul perfect al unui antreprenor. Fondatorul Everbowl a dus multe vieți înainte de a începe conceptul de boluri acai în 2016, lansând și vânzând multiple companii. Apoi, ca un adevărat antreprenor, a văzut o oportunitate în alimentația sănătoasă. Fenster era pasionat de bolurile acai, iar când a descoperit că franciza sa locală Smoothie King se va închide, a ridicat telefonul și a sunat proprietarul, semnând contractul de închiriere înainte de a avea deja un nume de marcă sau un meniu.
De atunci, Fenster a ghidat creșterea Everbowl-ului, rezolvând creativ fiecare provocare care i s-a prezentat pe parcurs. De exemplu: Când a devenit frustrat de costul și ritmul anevoios al construcției noilor unități, Fenster a lansat propria companie de construcții, WeBuild, pentru a ajuta la simplificarea procesului de construcție a noilor unități Everbowl.
Astăzi, Everbowl are 100 de locații deschise și îi numără printre investitori pe actuali și foști sportivi profesioniști precum Jayson Tatum, Drew Brees și Shaquille O'Neal.
Fenster a participat la cel mai recent episod al Take-Away cu Sam Oches pentru a vorbi despre cum își rethink metodele tradiționale prin care proprietarii de restaurante își scalează afacerile și de ce nu există nicio înlocuire pentru muncă grea, determinare și dragoste pentru ceea ce faci pentru a-ți câștiga existența.
În această conversație, veți învăța mai multe despre de ce:
Ca lider de restaurant, ar trebui să fii un rezolvator de probleme, nu un căutător de probleme.
Concurența ta nu este neapărat în categoria ta.
Optimizarea procesului tău de construcție ar putea să te ajute să te dezvolți mai repede.
Fiecare restaurant pe care îl deschizi te va învăța ceva despre locație și imobiliare.
Oportunitățile din fața ta sunt catalizatori pentru schimbarea brandului.
Dacă iubești ceea ce faci și muncești din greu pentru obiectivele tale, poți fi de neoprit.

Sursa